أهلا بيكي يا بنوته .. هليتي علينا بالنور ..
نورينا بإنك تدوسي تسجيل
وبإذن الله هتلاقي كل اللي تحتاجيه

اه .. واوعي تكوني ولد .. عشان منتدانا .. للبنات فقط ♥️
أهلا بيكي يا بنوته .. هليتي علينا بالنور ..
نورينا بإنك تدوسي تسجيل
وبإذن الله هتلاقي كل اللي تحتاجيه

اه .. واوعي تكوني ولد .. عشان منتدانا .. للبنات فقط ♥️
هل تريد التفاعل مع هذه المساهمة؟ كل ما عليك هو إنشاء حساب جديد ببضع خطوات أو تسجيل الدخول للمتابعة.



 
الرئيسيةعالم تسالي بناتأحدث الصورالتسجيلدخول
منتدانا الجديد

http://estsna2ya.arab.st/


 

 اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور

اذهب الى الأسفل 
5 مشترك
كاتب الموضوعرسالة
مريومة الصغنونة
مشرفة في الموقع ..♥
مريومة الصغنونة


عدد المساهمات : 205
تاريخ الميلاد : 27/01/2002
العمر : 22

اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Empty
مُساهمةموضوع: اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور    اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Emptyالإثنين 5 أغسطس - 13:10

[b style="margin: 10px 20px 20px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 16px; color: rgb(45, 45, 45); text-align: justify; line-height: 28px;"]اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  S420131032133[/b]

[b style="margin: 10px 20px 20px; font-family: Arial, Helvetica, sans-serif; font-weight: bold; font-size: 16px; color: rgb(45, 45, 45); text-align: justify; line-height: 28px;"]مكونات:

٢ كوب فراولة مقطعة - ٢ علبة زبادى - نصف كوب سكر - نصف كوب حليب - نصف ملعقة كبيرة زبد - ٢ ملعقة صغيرة عصير ليمون - ١ ملعقة صغيرة فانيليا - 1 معلقة نشا كبيرة - 1 صفار بيض - ربع معلقة صغيرة ملح.

الطريقة بالخطوات:
١. فى قدر صغير، يُمزج كوب من الفراولة مع السكر مع التحريك بين الحين والآخر إلى أن يبدأ السكر بالذوبان، أى لمدة 10 دقائق تقريباً.
٢. ثم نضعه بالخلاط الكهربائى ويُخلط حتى يصبح ناعماً.
٣. يقلب فى قدر على النار الزبادى والحليب والزبد مع عصير الليمون والفانيليا والملح حتى يبدأ الخليط فى الدفئ ثم نضيف النشا مع صفار البيض وبرفع من على النار.
٤. يُصفّى سائل الفراولة فى مصفاه فوق مزيج اللبن ونقلبهم جيدا مع بعض ثم ندخلهم الثلاجة ونقوم بتغطيتهم حتى يبرد السائل.
ثم نضيف قطع الفراولة المقطعة ويصب السائل فى قوالب الأيس كريم أو علب أيس كريم ويدخل الفريزر حتى يتجمد.[/b]

 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
مـــنوشة ♥
مديرة الموقع .. ♥
مـــنوشة ♥


عدد المساهمات : 536
تاريخ الميلاد : 14/08/2001
العمر : 23

اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Empty
مُساهمةموضوع: رد: اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور    اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Emptyالإثنين 5 أغسطس - 13:31

وااااااااااااااااااااااااو
توحفة يا مريوم
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
بنوتة جنان"يويا"
بنوته غالية
بنوتة جنان


عدد المساهمات : 65
تاريخ الميلاد : 06/10/1996
العمر : 28

اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Empty
مُساهمةموضوع: رد: اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور    اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Emptyالإثنين 5 أغسطس - 18:46

جمييييييييييييييييييييل
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
https://banaat2013.yoo7.com/
do_do
بنوته غالية
do_do


عدد المساهمات : 64
تاريخ الميلاد : 12/06/2001
العمر : 23

اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Empty
مُساهمةموضوع: رد: اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور    اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Emptyالأربعاء 7 أغسطس - 0:18

جميييييييييييييييييييييييييييييل ممتاز يا قمرى
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
Ana MerOo
مشرفة في الموقع ..♥
Ana MerOo


عدد المساهمات : 285
تاريخ الميلاد : 24/12/1999
العمر : 24

اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Empty
مُساهمةموضوع: رد: اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور    اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور  Emptyالخميس 8 أغسطس - 23:47

بموووووووووت ي الايس كريماوه اه بحبكم ابوة 
شكرابحبكم 
الرجوع الى أعلى الصفحة اذهب الى الأسفل
 
اعمل ايس كريم الفراولة بأسهل الطرق واحلى طعــم وبالصــور
الرجوع الى أعلى الصفحة 
صفحة 1 من اصل 1
 مواضيع مماثلة
-
» ازاى اعمل توقيع

صلاحيات هذا المنتدى:لاتستطيع الرد على المواضيع في هذا المنتدى
 :: أقسام البنات :: المطبخ-
انتقل الى: